Michael van Gerwen komt toch nog in actie voor hij op vakantie gaat PDC
PDC

Michael van Gerwen komt toch nog in actie voor hij op vakantie gaat

Michael van Gerwen komt toch nog in actie voor hij op vakantie gaat

Michael van Gerwen liet na afloop van de World Matchplay weten nu te gaan genieten van een vakantie met Daphne. De Brabander die de 16-voudig wereldkampioen overtuigend wist te verslaan kreeg na afloop alle lof van The Power. Gedurende de partij zagen we Phil Taylor nog van een kant die men niet kende. Hij was het publiek meerdere malen aan het opzwepen en reageerde enkele keren duidelijk zichtbaar gefrustreerd.

Desondanks was de winst er voor Van Gerwen die daarmee 100.000 pond op zijn rekening bijschreef. Het was dan ook tijd om met vakantie te gaan liet de Nederlander weten. Echter zal hij aankomend weekend in Düsseldorf nog eenmaal een gooi doen naar een titel alvorens hij zijn koffers definitief inpakt.

De European Tour Event 6 in Düsseldorf wordt van aanstaande vrijdag 29 juli tot en met zondag 31 juli gespeeld en de winnaar van de World Matchplay zal hierbij nog aanwezig zijn.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws