Michael van Gerwen: "Ik wil terugslaan met winst op Anderson" PDC
PDC

Michael van Gerwen: "Ik wil terugslaan met winst op Anderson"

Michael van Gerwen: "Ik wil terugslaan met winst op Anderson"

Vorige week versloeg Peter Wright de drievoudig winnaar van de Premier League, Michael van Gerwen. Daar is de nummer 1 van de wereld natuurlijk niet van gediend en dus is hij erop gebrand om dat donderdag recht te zetten. Hij staat dan tegenover Gary Anderson die, ondanks zijn rugblessure, vorige week Gerwyn Price versloeg met ruim 100,00 gemiddeld.

Van Gerwen is stellig op zijn eigen website: "Ik weet dat ik niet alle wedstrijden ga winnen, dat is bijna onmogelijk. Maar na verlies, wil ik er gewoon heel graag weer staan. Wat ik nu wil is dan ook terugslaan met een overwinning op Gary al zal dat niet makkelijk worden. We spelen altijd goed tegen elkaar en het is een partij die de fans ook graag zien."

Het is pas de derde speelweek in de Premier League maar voor Van Gerwen is maar één ding belangrijk en dat is het terugveroveren van de koppositie. "Ook al is het nog vroeg in de competitie, voor mij is het heel belangrijk om te winnen. De enige positie die voor mij telt is de eerste plek", aldus Van Gerwen.

Het programma van de derde ronde in de Premier League ziet er als volgt uit:
Mensur Suljovic - Michael Smith
Daryl Gurney - Gerwyn Price
Peter Wright - Rob Cross
Gary Anderson - Michael van Gerwen
Simon Whitlock - Raymond van Barneveld

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws