Michael van Gerwen: ”De druk ligt vanavond volledig bij Van Barneveld” PDC
PDC

Michael van Gerwen: ”De druk ligt vanavond volledig bij Van Barneveld”

Michael van Gerwen: ”De druk ligt vanavond volledig bij Van Barneveld”

Michael van Gerwen verwacht vanavond een geweldige wedstrijd tussen hem en Raymond van Barneveld voor het publiek in Aberdeen. Druk zal de Brabander echter niet ervaren die op dit moment 10 punten meer achter zijn naam heeft staan dan Barney. Hij is ervan overtuigd dat hij zich al heeft geplaatst voor de play-offs al is hij nog wel in strijd met Dave Chisnall om de koppositie. Chizzy staat slechts 1 punt achter Van Gerwen met één wedstrijd meer gespeeld.

"De druk ligt bij Barney. De Schotse fans houden van darts en het gaat een geweldige wedstrijd worden. Het is speciaal, natuurlijk, want het gaat tussen de twee beste Nederlanders. Er ligt meer druk op hem, want ik kan me ontspannen. Ik denk dat ik al in de halve finales sta en hij moet nog presteren om daar te komen. Hij kan zich geen fouten veroorloven. Ik wel, maar ik wil geen fouten maken," aldus de huidige nummer 1 van de wereld.

"Ik wil me blijven focussen op mijn eigen spel en wat Raymond doet is aan hem. Ik wil gewoon nog goed spelen en ik doe mijn best zoals elke week," vervolgde Michael.

Eerder dit seizoen stonden de twee heren al tegenover elkaar waarbij de winst toen met 7-2 ging naar Van Gerwen. Hij mistte tevens nog een 9-darter op dubbel 12 in die wedstrijd. De gemiddelden van de heren kwam toen uit op 108,71 voor Van Gerwen en 104,37 voor Van Barneveld.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws