Van Gerwen: "Het zal lastig worden tegen Raymond in de eerste ronde" PDC
PDC

Van Gerwen: "Het zal lastig worden tegen Raymond in de eerste ronde"

Van Gerwen: "Het zal lastig worden tegen Raymond in de eerste ronde"

Morgenmiddag gaat de Player Championship Finals van start en morgenavond staat het speelschema bol van de Nederlanders die in actie komen. Tot deze partijen behoort ook het duel tussen titelverdediger Michael van Gerwen en zijn landgenoot Raymond van Barneveld. Een ongelukkige loting resulteerde in het feit dat ze elkaar in de eerste ronde al treffen. Van Gerwen laat weten zich alweer een stuk beter te voelen na de nederlaag op Kim Huybrechts tijdens de Grand Slam of Darts, maar hij beseft dat Van Barneveld in de eerste ronde een zware horde is die hij zal moeten nemen wil hij zijn titel met succes kunnen verdedigen.

"Ik voel me alweer een stuk beter. Ik kan niet wachten om weer in actie te komen. Het is geweldig om als titelverdediger terug naar Minehead te gaan en ik ga alles geven om mijn titel te behouden. Maar ik weet dat het al lastig genoeg zal zijn om de eerste ronde tegen Raymond te overleven. We kennen elkaar heel goed en we hebben heel veel prachtige wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Maar vrijdag is een nieuwe wedstrijd en ik moet er voor zorgen dat ik goed speel," aldus Michael van Gerwen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws