Michael van Gerwen: "Ik ben wel trots op de 7-0 winst op James Wade" PDC
PDC

Michael van Gerwen: "Ik ben wel trots op de 7-0 winst op James Wade"

Michael van Gerwen: "Ik ben wel trots op de 7-0 winst op James Wade"

Vorig jaar wist Van Gerwen voor een sensatie te zorgen door met 7-0 te winnen van Phil Taylor in de Premier League. Gisteren wist de Nederlander deze stunt te herhalen maar dan tegen James Wade. Met deze overwinning, waarbij hij een gemiddelde van 116,90 gooide, heeft hij zich verzekerd voor deelname aan de play-offs. Later op de avond verloor hij wel enigszins verrassend met 5-7 van Gary Anderson die op zijn beurt eerder op de avond met een gemiddelde van slechts 82,92 met 1-7 verloor van Stephen Bunting.

"De partij tegen James Wade was een geweldige prestatie, daar ben ik best trots op. Ik wist dat ik goed stond te gooien, maar ik had niet verwacht dat ik gemiddeld 116,90 had gegooid. Maar het waren twee fantastische wedstrijden. Tegen Anderson hadden we beiden wel een gelijkspel verdiend maar door het missen van drie pijlen voor 6-6 heb ik het zelf weggegeven," aldus Michael van Gerwen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws