Michael van Gerwen is uit op revanche en de eerste titel in Australië PDC
PDC

Michael van Gerwen is uit op revanche en de eerste titel in Australië

Michael van Gerwen is uit op revanche en de eerste titel in Australië

Michael van Gerwen treft morgen Warren Parry in de eerste ronde van de Sydney Darts Masters. Mighty Mike is uit op zijn verloren finale vorige week in Perth. Phil Taylor ging met de titel aan de haal na een zinderende finale en daarmee hield The Power de Nederlander af van zijn eerste titel in Australië. Uiteraard kan de huidige nummer 1 met deze wetenschap niet leven en is hij uit op revanche tijdens de Sydney Darts Masters dat momenteel voor de deur staat.

"Ik heb nog nooit een toernooi gewonnen in Australië dus ik zou dat heel graag dit weekend doen. Vorig jaar verloor ik hier van Phil Taylor en vorige week in Perth verloor ik weer van hem. Ik hoop dat ik nu revanche kan nemen en ik kijk dan ook heel erg uit naar dit toernooi. Australië is een prachtig land en darts wordt hier steeds groter, wat fantastisch is. Ik wil een goede prestatie leveren en het de fans naar de zin gaan maken deze week," aldus Michael van Gerwen.

Phil Taylor is volgens de bookmakers de favoriet om met de titel aan de haal te gaan. The Power laat echter weten dat het niet makkelijk zal gaan worden. "Ik heb mooie herinneringen van toen ik Michael in de finale wist te verslaan in Sydney vorig jaar maar het gaat erg moeilijk worden om dit te herhalen. Vrijdag zal ik er echter al moeten staan tegen Paul Nicholson. Het is een zwaar internationaal circuit waar we nu in actief zijn en daar hou ik van," aldus Sydney Darts Masters winnaar van 2013, Phil Taylor.

Raymond van Barneveld zal in de eerste ronde aanleggen tegen Kyle Anderson en hierover had de Nederlander het volgende te zeggen: "Het is een fantastische speler. Op de tour heb ik twee keer tegen hem gespeeld en we hebben er beiden één winstpartij aan overgehouden. Hij is met name scorend zeer sterk en ik kijk uit naar dit duel."

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws