Michael van Gerwen: "Je moet weten wat verliezen is om te winnen" PDC
PDC

Michael van Gerwen: "Je moet weten wat verliezen is om te winnen"

Michael van Gerwen: "Je moet weten wat verliezen is om te winnen"

Enkele reacties van Michael van Gerwen op zijn World Grand Prix-titel zijn de revue inmiddels al gepasseerd. Onderstaand gesprek dat de nummer 1 van de wereld voerde met het Algemeen Dagblad willen we jullie echter niet onthouden.

Van Gerwen: "Het gaat goed met me. Ik heb niks te klagen. Zo'n toernooiwinst is altijd goed voor het zelfvertrouwen. Mijn vorm is in orde en die moet ik zo goed mogelijk zien vast te houden. In de kwartfinale lag ik er bijna uit. Mervyn King speelde een goede wedstrijd en bij mij ging het niet zoals ik dat wilde. Dan ben je een grote jongen als je die wedstrijd wint, dat mag je toch wel zeggen als nummer 1 van de wereld? Natuurlijk komt er ook af en toe geluk bij kijken."

"Ik richt me nu vooral op het winnen van de World Matchplay, die ik ook nog nooit won. Na in2011 de kwartfinale en in 2012 de halve finale verloren te hebben, won Phil Taylor dit jaar van mij. Terwijl ik een goed toernooi speelde. Een verlies in een finale is altijd zuur. Maar je moet eerst weten wat verliezen is om uiteindelijk een toernooi te kunnen winnen. Messi is ook niet altijd goed en verliest ook weleens, snap je?" aldus Mighty Mike.

Voor het volledig artikel klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws