Michael van Gerwen: "Na die 161 dacht ik dat het niet mijn dag was" PDC
PDC

Michael van Gerwen: "Na die 161 dacht ik dat het niet mijn dag was"

Michael van Gerwen: "Na die 161 dacht ik dat het niet mijn dag was"

Het was een moeizame start voor Van Gerwen in zijn eerste wedstrijd van het PDC WK tegen Joe Cullen, maar bij vlagen was de 'oude' Mighty Mike ook weer te zien met totale overmacht in enkele legs. De titelverdediger kijkt dan ook met gemengde gevoelens terug op zijn met 3-1 in sets gewonnen partij.

"Ik stond in de eerste leg op een dubbel, maar hij gooide direct een 161-finish en ik dacht dat vandaag niet mijn dag zou worden. Joe zorgde ervoor dat ik goed moest spelen. We voelden allebei de druk, maar een zege is een zege. In zo'n lastige partij in de eerste ronde is er maar één ding belangrijk en dat is zorgen dat je doorkomt. Als regerend kampioen is de druk toch hoger. Iedereen verwacht dat je het wel even doet," aldus Michael van Gerwen.

"Ik was gewoon niet constant en met een gemiddelde van 97,00 speelde ik ook zeker niet geweldig, maar ik voel dat ik nog beter kan. We hebben nog een week te gaan tot de volgende ronde. Ik weet zeker dat ik er dan zal staan," aldus de Nederlander.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws