Mick McGowan naar PDC WK via Tom Kirby Memorial Irish Matchplay PDC
PDC

Mick McGowan naar PDC WK via Tom Kirby Memorial Irish Matchplay

Mick McGowan naar PDC WK via Tom Kirby Memorial Irish Matchplay

Voordat de finale van de World Grand Prix begon, speelden Mick McGowan en Tom Biggane de finale van de Tom Kirby Memorial Irish Matchplay. De winnaar van deze wedstrijd mag zich opmaken voor een trip naar Ally Pally, aangezien voor hem een deelnamebewijs aan het PDC WK 2016 klaar ligt. Deze finale werd gespeeld volgens het format van best of 11 legs.
McGowan begon de wedstrijd en won zijn eigen leg. Biggane maakt er vervolgens 1-1 van door eveneens zijn eigen leg te houden. Door een break weet Biggane uit te lopen tot een 3-1 voorsprong. Vervolgens weten beide heren hun eigen leg te houden, waardoor het 4-2 wordt. Ook de daaropvolgende twee legs gaan met de darts mee, waardoor Biggane op een 5-3 voorsprong komt en de druk volledig bij McGowan ligt. McGowan toont echter zijn vechtersmentaliteit en wint drie legs op rij, waardoor hij de Tom Kirby Memorial Irish Matchplay wint. Deze zege levert hem een ticket voor het PDC WK 2016 klaar.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws