Mike 'Niet echt tevreden met mijn spel maar winst is het belangrijkste' PDC
PDC

Mike 'Niet echt tevreden met mijn spel maar winst is het belangrijkste'

Mike 'Niet echt tevreden met mijn spel maar winst is het belangrijkste'

Michael van Gerwen heeft zijn eerste partij op de World Matchplay 2014 achter de rug. Hij wist zijn duel tegen voormalig wereldkampioen Steve Beaton winnend af te sluiten. De nummer één van de wereld haalde niet zijn topniveau. Hij had steeds de voorsprong in de partij en gooide onder andere zeven 180-ers, maar miste regelmatig dubbels. Slechts 29% van de mogelijkheden werden benut. Toch wist Mighty Mike de partij naar zich toe te trekken.

In de tweede ronde wacht hem Ian White die in de eerste ronde een goede indruk maakte. Deze partij zal op de dinsdagavond worden gespeeld. Na zijn eerste ronde partij gaf Mike toe dat hij niet zijn beste spel heeft laten zien maar de winst toch het belangrijkste is. De Brabander heeft wel beloofd een betere prestatie neer te zetten op de dinsdagavond.

'Ik had de partij tegen Steve Beaton wat makkelijker kunnen winnen. Vanwege vele gemiste dubbels heb ik teveel legs laten gaan waardoor ik het mezelf altijd moeilijk maak. Ik ben niet helemaal tevreden met mijn prestatie maar het belangrijkste is dat ik gewonnen heb. Het was best lastig maar de eerste partij is altijd de moeilijkste. 'Ik kijk uit naar de komende twee vrije dagen'.

'Normaliter mis ik niet zoveel dubbels, het was dus een beetje vreemd. Maar ik heb de partij gewonnen en dat is het belangrijkste. Ik ben blij dat ik de titelfavoriet ben vervolgt Mike. Ik ervaar geen druk. Ik wil gewoon mijn ding doen. Ik was zaterdag niet zo goed. Maar dat was zaterdag en ik speel pas op dinsdag weer. Dan is het een andere dag'.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws