Na finaleplek in Singapore hoopt Whitlock voor thuispubliek op winst PDC
PDC

Na finaleplek in Singapore hoopt Whitlock voor thuispubliek op winst

Na finaleplek in Singapore hoopt Whitlock voor thuispubliek op winst

Resultaten van de afgelopen periode tonen aan Simon Whitlock zijn oude vorm heeft herpakt. Op het eerste World Series of Darts evenement in augustus, de Singapore Darts Masters, zette Simon Whitlock zijn vorm voort door de finale te bereiken. Daar werd echter door Michael van Gerwen van de titel afgehouden. Op de komende twee World Series of Darts toernooien die in zijn geboorteland worden gehouden, hoopt de Australiër zijn publiek met tenminste één overwinning te kunnen verblijden.

'Ik zou dolgraag voor mijn thuispubliek willen winnen en Australië op de kaart zetten zegt de European Championship 2012 winnaar. De finaleplek in Singapore was een geweldig resultaat. Momenteel ben ik heel tevreden over mijn spel. Eerder in dit jaar heb ik wat wijzigingen aangebracht en ik heb er veel werk ingestoken. Het werpt nu zijn vruchten af. Het zal fantastisch zijn om weer in Australië te spelen. Ik wil een goede prestatie neerzetten en hopelijk kan ik één of twee overwinningen boeken zodat mijn land trots op mij kan zijn'.

Simon Whitlock komt allereerst in actie op de Perth Darts Masters die van 22 tot en met 24 augustus wordt gespeeld. Na dit toernooi verschijnt Whitlock aan de oche op de Sydney Darts Masters die van 28 tot en met 30 augustus wordt gespeeld. Op beide toernooien behoort The Wizard tot één van de acht geplaatste spelers. Op de Sidney Darts Masters 2013 kwam Whitlock tot de halve finale waar hij voor eigen publiek door de latere winnaar Phil Taylor werd verslagen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws