Tot 20:00 uur tijd om uitslagen Premier League in te vullen of te wijzigen PDC
PDC

Tot 20:00 uur tijd om uitslagen Premier League in te vullen of te wijzigen

Tot 20:00 uur tijd om uitslagen Premier League in te vullen of te wijzigen

Namens Dartfreakz.nl organiseren we ook dit jaar weer een dartpoule voor de Premier League of Darts. Met spelers als Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Kim Huybrechts belooft het voor de Nederlanders en Belgen weer een fantastische Premier League te worden. Maar door de wedstrijden te voorspellen en hiermee in de prijzen te kunnen vallen wordt het volgen nog een stuk spannender.

De eerste 9 speelweken kunnen worden ingevuld en hierna zullen twee spelers in de Premier League afvallen. Hierna worden de resterende weken pas bekend welke vanaf dan voorspeld kunnen worden. Aansluitend geldt voor de play-offs weer hetzelfde.

Natuurlijk zijn er zoals altijd weer mooie prijzen te winnen met de dartpoule. De hoofdprijs is al bekend en dit betreft een setje Justin Pipe Cosmo Darts t.w.v. 129,95 euro welke wordt aangeboden door Cosmo Darts. De overige prijzen zullen later deze week bekend worden gemaakt.

Premier League dartpoule prijzen
1e plaats: Justin Pipe Cosmo Darts t.w.v. 129,95 euro (mogelijk gemaakt door Cosmo Darts)
Overige prijzen volgen snel

Per speelweek is het mogelijk om je voorspelling in te vullen of te wijzigen tot 1 uur voor aanvang van de eerste wedstrijd. Inmiddels staat de teller op het moment van schrijven al op ruim 100 deelnemers.

Deelnemen aan de Premier League Dartpoule kan via deze link of klik op onderstaande banner. Ook op de voorpagina staat er rechts een rode banner waarmee je rechtstreeks op de pagina van de Premier League dartpoule komt.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws