Nog niet alle Nederlanders en Belgen op locatie van UK Open 2018 PDC
PDC

Nog niet alle Nederlanders en Belgen op locatie van UK Open 2018

Nog niet alle Nederlanders en Belgen op locatie van UK Open 2018

Zoals het er nu voor staat zal morgen de UK Open 2018 'gewoon' van start gaan in Minehead. Vanwege slecht weer is het voor de spelers en supporters moeilijk om zich op tijd een weg te banen naar de locatie maar de meerderheid lijkt inmiddels de plaats van bestemming te hebben bereikt.

Namens Nederland hebben Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Vincent Kamphuis, Jermaine Wattimena, Ron Meulenkamp, Jelle Klaasen, Benito van de Pas , Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode zich inmiddels ingecheckt. Jeffrey de Zwaan en Geert Nentjes wagen zich ook een weg richting de locatie.

Spelers die op het moment van schrijven in ieder geval nog onderweg zijn naar Minehead zijn Kim Huybrechts en Dimitri van den Bergh. Ze zijn begin deze avond veilig geland in Bristol en wagen zich nu over besneeuwde en gladde wegen een weg richting de locatie een kleine 100 kilometer verderop.

Het lijkt erop dat alle Nederlanders en Belgen op tijd zullen zijn om morgen te kunnen deelnemen. Dit geldt niet voor alle spelers want een overzicht van afmeldingen vind je in dit artikel.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws