Ondanks sterke concurrenten blijft van Gerwen titelfavoriet voor WMP PDC
PDC

Ondanks sterke concurrenten blijft van Gerwen titelfavoriet voor WMP

Ondanks sterke concurrenten blijft van Gerwen titelfavoriet voor WMP

Ondanks Michael van Gerwen bij de laatste vier op de World Matchplay 2014 wordt vergezeld door drie sterke concurrenten, blijft hij bij BetVictor, titelsponsor van de World Matchpaly, de favoriet om zondagavond zijn eerste Matchplay titel te pakken. Vóór aanvang van de Matchplay werd de Nederlander al als de grote titelfavoriet gezien. Ondanks de overige halve finalisten niet de minste spelers zijn, blijven de bookies bij hun standpunt dat van Gerwen de World Matchplay 2014 zal winnen.

Alleen tijdens zijn kwartfinalepartij tegen Dave Chisnall heeft van Gerwen even plaats moeten maken voor Phil Taylor. The Power is, ondanks zijn "herstel periode" en zijn 9-darter, niet de torenhoge favoriet om de beker zondagavond omhoog te houden. Gary Anderson die in 2014 in bloedvorm verkeert, komt op de derde plek. De kans dat Simon Whitlock de titel pakt, achten de bookies niet groot. De Australiër wordt als de vierde kanshebber gezien.

De bookies verwachten Michael van Gerwen en Phil Taylor in de finale van de World Matchplay 2014. De kans dat Gary Anderson van Phil Taylor wint, wordt niet uitgesloten. Een finale tussen Michael van Gerwen en Gary Anderson wordt namelijk als de tweede mogelijkheid gezien. Een strijd om de titel tussen Phil Taylor en Simon Whitlock volgt op de derde plek. Titelsponsor BetVictor denkt niet dat Simon Whitlock en Gary Anderson tot de laatste twee behoren op de World Matchplay 2014.

De quoteringen van BetVictor zien er als volgt uit:

Titelfavoriet (indien de finale bereikt wordt)
MvG 11/8
P Taylor 6/4
G Anderson 4/1
S Whitlock 10/1

De finalisten:

MvG & Taylor 4/6
MvG & Anderson 5/2
Taylor & Whitlock 5/1
Whitlock & Anderson 12/1

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws