Ook Phil 'The Power' Taylor produceert een 9-darter op de PC 18 PDC
PDC

Ook Phil 'The Power' Taylor produceert een 9-darter op de PC 18

Ook Phil 'The Power' Taylor produceert een 9-darter op de PC 18

Het regent 9-darters op de PDc Pro Tour. In navolging van rivaal heeft ook Phil Taylor de perfecte leg geproduceerd op de zaterdag gespeelde Players Championship 18. De grootmeester gooide zijn 9-darter in de kwartfinale tegen voormalig Lakeside kampioen Stephen Bunting.

The Power overmeesterde zijn tegenstander ook nog met 6-1. Taylor gooide onder andere finishes uit van 104, 107, 170 en de partij werd geëindigd met 141 voor de negen darter. De nummer drie van de wereld eindigde de kwartfinale met een gemiddelde van maar liefst 109.34. Bunting boekte een gemiddelde van 93.65.

Hiermee komt het aantal 9-darters op de Players Championship te Dublin op drie. Wederom een ongekend hoog niveau op de PDC Pro Tour. Michael van Gerwen gooide eerder op de dag een 9-darter tegen landgenoot Raymond van Barneveld. De jonge Welshman Jamie Lewis wist op de Players Championship 17 ook een 9-darter te gooien.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws