Ook samenvattingen op RTL7 van de komende Perth Darts Masters PDC
PDC

Ook samenvattingen op RTL7 van de komende Perth Darts Masters

Ook samenvattingen op RTL7 van de komende Perth Darts Masters

Ook van de Perth Darts Masters zullen er samenvattingen uitgezonden worden door de dartszender RTL7. Dit nieuwe World Series of Darts evenement wordt van 22 tot en met 24 augustus in Perth, Australië gespeeld. Het deelnemersveld bestaat uit 16 spelers. Michael van Gerwen, Phil Taylor, Simon Whitlock, Peter Wright en Dave Chisnall zijn geplaatst, evenals James Wade, Raymond van Barneveld en Paul Nicholson. James Wade, Raymond van Barneveld en Paul Nicholson mochten een wildcard in ontvangst nemen.

De acht geplaatste spelers worden vergezeld door de gebroeders Kyle and Beau Anderson die eveneens een wildcard ontvingen, kampioen van Nieuw Zeeland Warren Parry, koploper op de DPA ranglijst David Platt en de qualifiers Lawrence Ryder, Vinay Cooper, Justin Miles en Shane Tichowitsch.

De eerste ronde van de Perth Darts Masters wordt op vrijdag 22 augustus gespeeld, de kwartfinales op zaterdag 23 augustus. De halve finales en de finale worden vervolgens op zondag 24 augustus gespeeld.

Samenvattingen RTL7:
Vrijdag 22 augustus vanaf 22:00 uur
Zaterdag 23 augustus vanaf 22:05 uur
Zondag 24 augustus vanaf 21:45 uur

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws