Ook v Gerwen en v/d Voort aangesloten bij dartsmerk XQmax Darts PDC
PDC

Ook v Gerwen en v/d Voort aangesloten bij dartsmerk XQmax Darts

Ook v Gerwen en v/d Voort aangesloten bij dartsmerk XQmax Darts

Afgelopen woensdag dat de talentvolle Benito van de Pas een sponsordeal heeft gesloten met het nieuwe dartsmerk XQmax Darts. De Tilburger is niet de enige speler die met het dartsmerk in zee is gegaan. Inmiddels is bekend geworden dat ook Michael van Gerwen en Vincent van der Voort zich bij XQmax Darts hebben aangesloten.

De spelers en XQmax Darts hebben een sponsordeal gesloten voor in elk geval vijf jaar. Hiermee nemen Michael van Gerwen en Vincent van der Voort na respectievelijk 11 jaar en 7 jaar afscheid van sponsor Masterdarts. Met het sluiten van de overeenkomsten gaat XQmax Darts zich serieus proberen te mengen in de dartsport.

Van Gerwen: 'Na 11 mooie jaren en veel plezier wil ik Masterdarts bedanken voor alle steun die ze mij hebben gegeven.Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe sponsordeal van 5 jaar. Nieuw merk, grote toekomstvisie. Welkom XQmax Darts'.

Van der Voort: 'Erg verheugd om aan te kondigen dat ik voor tenminste vijf jaar een nieuwe sponsorovereenkomst ben aangegaan met XQmax Darts, een nieuw dartsmerk. Ik wil graag Masterdarts bedanken voor de 7 mooie jaren en wens ze heel veel succes in de toekomst'.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws