Paul Lim komt wederom in actie op het PDC wereldkampioenschap PDC
PDC

Paul Lim komt wederom in actie op het PDC wereldkampioenschap

Paul Lim komt wederom in actie op het PDC wereldkampioenschap

Paul Lim heeft zich verzekerd van deelname aan het William World Darts Championship 2016. Lim belandt op het wereldtoernooi als winnaar van het DARTSLIVE SUPERDARTS 20125 softtip toernooi.

De nu 61-jarige Lim heeft ruime ervaring op topniveau. De speler uit Singapore heeft van 1997-2002 meegedaan aan het PDC wereldkampioenschap en betrad twaalf keer het Lakeside podium.

In 2013 en 2014 wist hij zich ook van een plek te verzekeren op het PDC wereldkampioenschap. Ook heeft hij in het verleden deelgenomen aan de World Matchplay, de World Grand Prix en de Las Vegas Desert Classic.

Paul Lim staat vooral bekend om zijn beroemde 9-darter die hij in 1990 in de tweede ronde op de Embassy gooide, de enige perfecte leg tot nu toe geproduceerd op het BDO wereldkampioenschap. In 2014 en 2015 vertegenwoordigde Lim zijn land op de World Cup of Darts, tezamen met koppelmaat en naamgenoot Harith Lim.

The Singapore Slinger zal samen met andere internationale quailfiers in de voorronde van start gaan van het William Hill World Darts Championship 2016.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws