PDC organiseert voor de eerste keer een major in België: De EC 2015 PDC
PDC

PDC organiseert voor de eerste keer een major in België: De EC 2015

PDC organiseert voor de eerste keer een major in België: De EC 2015

België mag in 2015 zijn allereerste PDC major huisvesten. Het buurland van Nederland is namelijk door de PDC uitgekozen voor het organiseren van de European Championship 2015. Deze major zal van 30 oktober tot en met 1 november 2015 in de Etias Arena te Hasselt gehouden worden.

Vanwege onder andere de prestaties van top Belgische PDC spelers zoals de gebroeders Kim en Ronny Huybrechts en Dimitri van den Bergh, neemt de populariteit van darts ook in België steeds meer toe. Onlangs werd Kim Huybrechts al beloond met een uitnodiging voor de Premier League Darts 2015. De PDC vond het ook hoog tijd voor een major toernooi in België. De European Championship sluit daar goed bij aan.

De officieële ticketverkoop voor de European Championship 2015 start binnen enkele dagen en deze kunnen zoals gewoonlijk besteld worden in de ticket shop op www.pdc-europe.tv. Als u interesse heeft in tickets voor het PDC European Darts Championship 2015 kunt u ook een email sturen naar [email protected].

Van PDC Europe

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws