PDC WK jeugd finale: Corey Cadby verslaat Berry van Peer en pakt titel PDC
PDC

PDC WK jeugd finale: Corey Cadby verslaat Berry van Peer en pakt titel

PDC WK jeugd finale: Corey Cadby verslaat Berry van Peer en pakt titel

Voorafgaand aan de finale van Player Championships Finals wordt de PDC Unicorn World Youth Championship Finale gespeeld. Deze gaat tussen Berry van Peer en Corey Cadby. De Nederlander Van Peer kwam eerder dit weekend al in actie op de Player Championship Finals en mag het podium vanavond opnieuw betreden.

Naast de titel staat er ook nog een ticket voor het PDC WK op het spel, oftewel het wereldkampioenschap bij de grote heren. Corey Cadby is hiervoor reeds al geplaatst dus dit is enkel voor Van Peer een extra doel.

Berry van Peer v Corey Cadby 2-6
Cadby heeft in Australië al veel indruk gemaakt door daar de ranking bij de senioren dit jaar te winnen. Hij heeft zich daarmee dan ook al geplaatst voor het PDC WK. Ook in deze finale maakte Cadby indruk. Hij weet de eerste leg te pakken en ook leg 2 is een prooi voor Cadby vanaf 126. Enkele legs later staat er zelfs een gemiddelde van ruim 108,00 voor de jeugdspeler uit Australië. Van Peer weet zich nog enigszins terug in de partij te brengen, maar meer dan 2 legs zaten er niet in. Corey Cadby wint de finale met 6-2 en volgt daarmee Max Hopp op.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws