Phil Taylor: Blackpool was prachtig maar ik wil mijn wereldtitel terug PDC
PDC

Phil Taylor: Blackpool was prachtig maar ik wil mijn wereldtitel terug

Phil Taylor: Blackpool was prachtig maar ik wil mijn wereldtitel terug

The Power kijkt uiteraard tevreden terug op zijn optreden op de World Matchplay. Met name omdat hij de laatste 6 maanden een dip kende. Dit wist hij afgelopen week echter weer op te poetsen door als van ouds met een ongekend hoog niveau de 15e World Matchplay-titel binnen te halen. Als bonus noteerde hij in Blackpool ook nog even zijn 10e 9-darter die hij op een televisietoernooi heeft weten te gooien. Kortom The Power is back. Maar Phil Taylor zal Phil Taylor niet zijn als zijn doelen nog hoger liggen.

“Vorige week in Blackpool was prachtig voor mij en ik wil vanaf hier weer verder gaan opbouwen,” zei The Power. “Ik wil weer de nummer 1 van de wereld worden en ik wil weer mijn wereldtitel terug veroveren. Dat is niet omdat ik door mensen al was afgeschreven maar ik wil aan mijzelf bewijzen dat ik het nog een keer kan. De World Matchplay voor de 15e keer winnen is natuurlijk prachtig maar ik ben erg ambitieus en ik wil ieder toernooi winnen waar ik aan deelneem. Ik wil blijven winnen en records neerzetten zodat de jonge garde die aan het doorkomen is iets heeft om zich op te richten.”

Van Gerwen was na de verloren finale in Blackpool zichtbaar emotioneel en in tranen. Maar Taylor sprak vol lof over de Nederlander die nog altijd de nummer 1 van de wereld is.

“Michael is een fantastische tegenstander en we zullen ongetwijfeld nog veel duels met elkaar gaan uitvechten. Ik ben dol op hem en je kon aan hem zien hoeveel het voor hem betekende. Zijn emoties waren oprecht en hij had alles gegeven, dat tekent hem. Maar ik voel geen medelijden want hij heeft mij ook al een aantal keren verslagen dit jaar. Hij is jong en hij zal hiervan alleen maar leren."

Taylor zal op 15 en 16 augustus weer in actie komen op de Singapore Darts Masters. “Ik zit vol enthousiasme met een blik op de aankomende maanden. De afgelopen zes maanden waren een nachtmerrie voor mij en ik schaamde mij voor mijn optreden. Het was het dieptepunt uit maar carrière. Ik ben zelfs op straat uitgelachen en dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Maar Phil Taylor is terug met wraak,” aldus The Power.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws