Phil Taylor blundert tijdens PLD met uitgooien van finish Gary Anderson PDC
PDC

Phil Taylor blundert tijdens PLD met uitgooien van finish Gary Anderson

Phil Taylor blundert tijdens PLD met uitgooien van finish Gary Anderson

Merkwaardig en uitzonderlijk moment tijdens de partij van Gary Anderson en Phil Taylor in de twaalfde speelweek van de Premier League Darts 2014. 'The Maestro' stond in leg zeven (stand 3-3) op een 129 finish, Anderson had 139 over. Toen Phil aan de oche stond, gooide hij de 139 finish van zijn tegenstander uit in plaats van zijn eigen 129 finish. De nummer twee van de wereld had zelf niets in de gaten en dacht hij 'zijn 139 finish' had uitgegooid.

Toen de Engelsman 'no score' van de caller te horen kreeg, begreep hij er dan ook niets van. Pas na enkele seconden besefte de meervoudig wereldkampioen dat hij een flinke misser had begaan en was even verstomd. Deze fout kan zeker een uitzonderlijke misrekening van 'The Power' genoemd worden. Maar hij heeft een troost. Zijn Schotse opponent had namelijk ook een misschot. 'The Flying Scotsman' had in leg drie 169 over en verknalde het door een 177 score te gooien. Uiteindelijk sloten de mannen de partij met een gelijkspel af.

Bekijk in de onderstaande video de beelden

[youtube id="BQk7jrlAvbM" width="633" height="356"]

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws