Phil Taylor: Het was een zware strijd in de finale, credits aan Michael PDC
PDC

Phil Taylor: Het was een zware strijd in de finale, credits aan Michael

Phil Taylor: Het was een zware strijd in de finale, credits aan Michael

Na afloop spraken Phil Taylor en Michael van Gerwen voor de camera. Als eerste kwam de Perth Darts Masters winnaar Phil Taylor aan het woord: "Ik ben heel erg blij met deze titel. Het was een zware strijd in de finale en we hielden elkaar continue onder druk. De partij ging dan ook over en weer," aldus de winnaar van de Perth Darts Masters. "Dave Chisnall versloeg mij in Singapore maar ik was blij met de vorm die ik vandaag tegen hem had. Het voelde als een 'deja vu' voor mij toen ik weer op een 0-3 achterstand kwam en hem de partij liet domineren. Maar ik heb de klus gelukkig geklaard."

"De 125-finish was een belangrijke finish op het juiste moment. Michael is een fantastische speler en juist tegen hem moet je dit soort finishes gooien, en dat deed ik vandaag. Ik heb het hier ongelofelijk naar mijn zin gehad. De fans zijn in volle getale gekomen en hebben het naar hun zin gehad zoals ik heb kunnen zien," aldus Phil Taylor.

Michael van Gerwen was na afloop vanzelfsprekend een stuk minder tevreden over het verloop van de finale. "Het is een teleurstelling voor mij want ik had het gevoel dat ik de kans had om deze partij winnend af te sluiten. Maar alle credits naar Phil Taylor voor het gooien van een partij sterke hoge finishes. Hij gooide deze op het juiste moment," aldus Michael van Gerwen.

Mighty Mike: "Ik was er echt op gebrand om deze titel te pakken maar ik ga nu nog harder trainen voor het volgende toernooi in Sydney van volgende week."

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws