Phil Taylor “Ik ga nog beter worden dan dat ik ooit ben geweest” PDC
PDC

Phil Taylor “Ik ga nog beter worden dan dat ik ooit ben geweest”

Phil Taylor “Ik ga nog beter worden dan dat ik ooit ben geweest”

Gisterenmiddag was in nog te lezen dat Phil Taylor zich ten doel heeft gesteld om weer de nummer 1 van de wereld te worden en naar eigen zeggen gaat hem dit lukken ook. Gisterenavond wist hij deze opmerking kracht bij te zetten door aan te tekenen voor alweer zijn op televisie. Na afloop van deze prestatie liet The Power weten dronken te zijn van geluk. Ook deed hij nog een schepje bovenop de uitspraak van een dag eerder.

“Het is een prachtige avond voor mij en voor al mijn supporters. Ik ben dronken van blijdschap. Het is is fantastisch hier. Ik houd van de locatie, het podium, de mensen en eigenlijk alles aan dit toernooi. Het is iets waar ik in de loop van de jaren verliefd op ben geworden. Om hier nog een keer te winnen zou geweldig zijn,” aldus Phil Taylor.

The Power vervolgde, “Ik zit vol vertrouwen en nu ik alles op orde heb ga ik uit een ander vaatje tappen. Ik heb het de laatste maanden wat moeilijk gehad, maar ik weer dat ik nu vooruit zal gaan en beter word dan ik was. Dat is nogal een uitspraak, maar ik heb nu echt zo veel vertrouwen. De lengte van mijn darts en het gewicht zijn nu goed. Alles is perfect. Het ligt nu alleen nog aan mezelf.”

Op vrijdagavond zal Phil Taylor zijn kwartfinale spelen tegen Wes Newton. De andere kwartfinale die avond zal gaan tussen Gary Anderson en Adrian Lewis. Vanavond is het eerst de beurt aan Michael van Gerwen tegen Dave Chisnall en James Wade tegen Simon Whitlock.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws