Phil Taylor 'Michael van Gerwen heeft nog genoeg jaren te gaan, ik niet' PDC
PDC

Phil Taylor 'Michael van Gerwen heeft nog genoeg jaren te gaan, ik niet'

Phil Taylor 'Michael van Gerwen heeft nog genoeg jaren te gaan, ik niet'

Phil Taylor is op zijn gebruikelijke wijze helemaal "over the moon" met zijn vijftiende World Matchplay titel. Zondagavond bewees de grootmeester maar weer dat hij heer en meester is op "zijn territorium" in Blackpool. Michael van Gerwen werd met ruim 18-9 verslagen. Met deze zege is de Engelsman een stap dichterbij zijn doel namelijk: weer de nummer één van de wereld worden.

'Deze overwinning is mijn beste van allemaal in Blackpool. Ik heb mijn uiterste best gedaan op dit toernooi. Het afgelopen zes maanden zijn een absolute nachtmerrie voor mij geweest. Ik heb van alles geprobeerd en moet mijn sponsor Target bedanken voor de steun en hulp bij het sleutelen aan mijn pijlen. Zij hebben zoveel geduld gehad en hebben alles gedaan wat ik hen vroeg'.

'Ik ben in de zevende hemel. De finale was een taaie partij. Ik wilde een echte strijd met Michael aangaan omdat hij een geweldige speler is. Ik moest vanaf het begin boven Michael uitsteken. Ik weet dat ik goed moest spelen. Ik wilde zijn zelfvertrouwen aantasten en hem aan het denken zetten omdat hij zelfverzekerd is'.

'Michael's reactie aan het eind bewijst hoeveel dit voor ons allebei betekent. Hij was heel emotioneel aan het eind maar dat is in feite niet nodig want hij heeft het geweldig gedaan op dit toernooi. Maar de emotie laat zijn passie zien voor de sport'.

'Michael is de nummer één van de wereld en om de een of andere reden inspireert hij mij om weer op mijn best te spelen. Ik wil mijn nummer één positie terug. Hij heeft nog genoeg jaren te gaan, ik niet. Hij is de nummer één van de wereld, de beste speler van de wereld. Ik probeer weer de nummer één van de wereld te worden!'.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws