Phil Taylor: Misschien ga ik alleen nog de Premier League gooien PDC
PDC

Phil Taylor: Misschien ga ik alleen nog de Premier League gooien

Phil Taylor: Misschien ga ik alleen nog de Premier League gooien

Het is een veel besproken onderwerp, het pensioen van Phil Taylor. Na jarenlang de dartswereld te hebben gedomineerd bezet hij momenteel de tweede plek op de wereldranglijst terwijl zijn pensioen nadert. Wanneer de dag komt dat The Power de dartswereld vaarwel zegt is onbekend maar de meest uiteenlopende verhalen gaan erover rond.

Duidelijk is dat het doel van de grootmeester is om nog eenmaal de nummer 1 van de wereld te worden. Taylor zelf heeft zich tegenover BBC weer eens uitgelaten over het naderende einde van tijdperk Taylor.

"Niemand wil dat ik stop met darten, maar het zal toch moeten gebeuren. Mensen worden helemaal emotioneel als ik er over begin. Ik verwacht nog2 of 3 jaar mee te doen. Misschien dat ik dan de Premier League wel blijf doen, maar misschien word ik wel analist. Ik zal in ieder geval betrokken blijven bij het darten," aldus Phil Taylor.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws