Phil Taylor ontbreekt mogelijk op de Player Championship Finals PDC
PDC

Phil Taylor ontbreekt mogelijk op de Player Championship Finals

Phil Taylor ontbreekt mogelijk op de Player Championship Finals

Vanaf volgende week vrijdag 28 november tot zondag30 november worden de Player Championship Finals gespeeld. Mogelijk dat het toernooi gespeeld zal worden zonder Phil Taylor vanwege privéomstandigheden bij The Power. Het gaat hierbij om zijn moeder die ziek is zoals de 16-voudig wereldkampioen tijdens de Grand Slam of Darts al liet aangaf. Taylor won het toernooi, droeg de titel op aan zijn moeder en ging vervolgens direct richting het ziekenhuis om zijn moeder te bezoeken.

"Ik weet nog niet of ik erbij ben op de Player Championship Finals, met alles wat er thuis gaande is. Als ik kan zal ik er zijn en er alles aan doen om te winnen, maar laten we eerst afwachten wat er gebeurt," aldus The Power.

Phil Taylor speelde vorig jaar een prachtige finale tegen Michael van Gerwen die met 11-7 werd gewonnen door Mighty Mike. De heren noteerde beiden een gemiddelde van ruim 102,00.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws