DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Phil Taylor sluit weddenschap af: 27 kilo afvallen in half jaar | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Phil Taylor sluit weddenschap af: 27 kilo afvallen in half jaar

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔18.mei 2017 16:00:27
Phil Taylor sluit weddenschap af: 27 kilo afvallen in half jaar

The Power is bezig aan zijn laatste jaar van zijn darts carrière. Maar ook naast het darten is de Engelsman al actief bezig. Zo heeft hij onlangs een weddenschap afgesloten met een vriend waarbij Taylor in een half jaar tijd 27 kilo moet afvallen. Als hem dit lukt dan zal zijn vriend 25.000 pond overmaken naar een goed doel. Lukt het Taylor niet dan maakt hij zelf de 25.000 pond over.

Taylor: “Ik moet in een half jaar 27 kilo afvallen en dan stort een vriend van mij 25.000 pond in een goed doel dat ik heb uitgekozen. Ik ga er voor en heb geen tijd te verliezen. Anders moet ik die 25.000 pond zelf storten en dat ben ik niet van plan.”

Wanneer The Power vooruitblikt op zijn optreden vanavond geeft hij het volgende als antwoord: Ik ga er gewoon van genieten en leg ik mezelf geen enkele druk op. Dat heb ik decennialang al keer op keer gedaan. En weet je? Misschien ben ik door deze instelling wel heel gevaarlijk…” 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

09 Oct -LET OP: Premier League tickets toch vanaf 11:00u in verkoop

04 Oct -Premier League ticketverkoop deze ochtend van start

02 Oct -Premier League-tickets vanaf 31 euro in de verkoop voor Rotterdam

21 Jun -Klassieker: Nederlander imiteert alle callers met eigen 180!

19 May -Verbijsterde Peter Wright: "Ik ga maar weer op mijn dubbels trainen"