Phil Taylor sluit weddenschap af: 27 kilo afvallen in half jaar PDC
PDC

Phil Taylor sluit weddenschap af: 27 kilo afvallen in half jaar

Phil Taylor sluit weddenschap af: 27 kilo afvallen in half jaar

The Power is bezig aan zijn laatste jaar van zijn darts carrière. Maar ook naast het darten is de Engelsman al actief bezig. Zo heeft hij onlangs een weddenschap afgesloten met een vriend waarbij Taylor in een half jaar tijd 27 kilo moet afvallen. Als hem dit lukt dan zal zijn vriend 25.000 pond overmaken naar een goed doel. Lukt het Taylor niet dan maakt hij zelf de 25.000 pond over.

Taylor: “Ik moet in een half jaar 27 kilo afvallen en dan stort een vriend van mij 25.000 pond in een goed doel dat ik heb uitgekozen. Ik ga er voor en heb geen tijd te verliezen. Anders moet ik die 25.000 pond zelf storten en dat ben ik niet van plan.”

Wanneer The Power vooruitblikt op zijn optreden vanavond geeft hij het volgende als antwoord: Ik ga er gewoon van genieten en leg ik mezelf geen enkele druk op. Dat heb ik decennialang al keer op keer gedaan. En weet je? Misschien ben ik door deze instelling wel heel gevaarlijk…”

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws