Pipe toch vervolgt voor hoest incident, ook Barney forse boete PDC
PDC

Pipe toch vervolgt voor hoest incident, ook Barney forse boete

Pipe toch vervolgt voor hoest incident, ook Barney forse boete

Op de DRA website is bekend gemaakt dat Justin Pipe een boete van 3000 Britse ponden heeft ontvangen voor het hoest incident tijdens het afgelopen WK in Ally Pally. The Force zou Bernie Smith opzettelijk hebben afgeleid met een hoesje achter zijn rug tijdens het PDC World Championship. Hawai 501 Mardle was snoeihard na het incident tegen Pipe die alles ontkende.

De Darts Regulation Authority heeft ook Barney beboet met 3000 pond nadat hij tijdens de World Grand Prix zijn dartcase op de grond smeet en met drinken door de ingooi ruimte strooide. Ook zou de Hagenaar op een camera gespuugd hebben. Van Barneveld verloor zijn zelfbeheersing na de nederlaag tegen John Henderson en ontving naast de 3000 pond ook nog eens 2000 pond voorwaardelijk. RvB en Pipe ontvingen van de DRA ook nog een officiële waarschuwing.

Tijdens de Development Tour heeft Rolf ten Heuvel zich dermate misdragen dat hij zich 6 maanden niet meer mag vertonen op PDC events. Naast de schorsing mag Ten Heuvel 500 pond aftikken Zijn broer Job kwam weg met een boete van 100 pond. Rolf kan zijn pijlen 8 juli 2018 weer laten spreken.

De volledige lijst is hier te vinden.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws