Players Championship Barnsley 9-darters voor Van Gerwen en De Graaf PDC
PDC

Players Championship Barnsley 9-darters voor Van Gerwen en De Graaf

Players Championship Barnsley 9-darters voor Van Gerwen en De Graaf

Gisteren wist de nummer één van de wereld het toernooi in Barnsley te winnen vandaag wist MvG ook het tweede toernooi te pakken. Daarnaast wist de Brabander een perfecte leg te noteren tegen de Aussie Simon Whitlock. Van Gerwen gooide de perfecte leg bij de laatste 16 in de vierde ronde. Hij won met 6-2 van Whitlock.

Eerder vandaag in de tweede ronde was het Jeffrey de Graaf die ook een perfecte leg wist te gooien. De Noord-Hollander was minder blij omdat hij de wedstrijd tegen Chris Dobey in de tweede ronde met 5-6 uit handen moest geven.

Voor de Graaf is het zijn eerste 9-darter op TV al is het uitgezonden via een internet livestream. Van Gerwen wist op TV al vijf keer eerder een perfecte leg te gooien. De laatste 9- darter live op TV was van Engelsman Adrian Lewis tijdens de Premier League op 14 april van dit jaar.

Michael van Gerwen staat nu gelijk met Raymond van Barneveld die ook vijf 9-darters op TV wist te gooien. De Hagenaar gooide zijn laatste perfecte leg in 2010 tegen Denis Ovens tijdens de World Matchplay.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws