Players Championship Finals Spel met minimaal 130 euro prijzengeld PDC
PDC

Players Championship Finals Spel met minimaal 130 euro prijzengeld

Players Championship Finals Spel met minimaal 130 euro prijzengeld

Een jaar lang hebben de darters van de PDC gestreden op twintig vloertoernooien die deel uitmaken van de Players Championship. De 32 best presterende darters verzamelen zich komend weekend in Butlins Minehead. Hier strijden zij nog eenmaal tegen elkaar op een groot podium in de . Dit is bovendien de laatste serieuze test voor het WK Darts dat op18 december begint.

Ook voor de spelers bij Zweeler is dit toernooi de laatste kans om de dartskennis op de proef te stellen voor het WK. Als deelnemer aan het Players Championship Finals Spel moet je een team samenstellen van acht darters binnen een budget van 60 miljoen. Deelname kost 2,50 euro per team en de prijzenpot is gevuld met ten minste 130 euro. Zo kan de winnaar van het spel rekenen op 40 euro en de runner-up krijgt 25 euro.

De loting van de Players Championship Finals is inmiddels verricht en in de eerste ronde staan direct enkele fraaie affiches op het programma. Zo speelt Adrian Lewis tegen Dave Chisnall, Terry Jenkins tegen Kim Huybregts, Michael van Gerwen tegen Raymond van Barneveld en Phil Taylor neemt het op tegen Ronnie Baxter. De eerste partij start vrijdagmiddag 28 november om 13.45 uur tussen Ian White en Jamie Caven, wat tevens de deadline is om een team te maken voor het Players Championship Finals Spel.

Klik hier om je meteen te registreren!

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws