Premier League Ahoy is uitverkocht, 8.000 fans zullen er live bij zijn PDC
PDC

Premier League Ahoy is uitverkocht, 8.000 fans zullen er live bij zijn

Premier League Ahoy is uitverkocht, 8.000 fans zullen er live bij zijn

De PDC heeft inmiddels officieel bekend gemaakt dat de toegangskaarten voor de Premier League speelavond in Ahoy één uur na de vrije verkoop al waren uitverkocht. In totaal gaat het hierbij om 8.000 toegangskaarten. De keuze om voor het eerst een speelavond van de Premier League in Nederland te houden is dan ook op voorhand al een succes te noemen tot groot genoegen van PDC voorzitter Barry Hearn.

“De groei van darts in Nederland van de afgelopen jaren heeft ertoe geleid dat we de Premier League voor aankomend jaar hebben uitgebreid naar Nederlandse bodem. Het feit dat de kaarten 1 uur na opening van de algemene verkoop al waren uitverkocht toont de passie van de Nederlandse dartsfans,” aldus Barry Hearn.

Peter van de Veer, directeur van Ahoy Rotterdam voegt daar aan toe: “We zijn ontzettend blij dat de Premier League speelavond zo snel is uitverkocht. Dit toont nogmaals aan hoe populair darts in Nederland is. We kijken uit naar mei 2016 en de eerste 180-er in Ahoy zal magistraal zijn, laat staan als er een 9-darter zou vallen. We gaan er namens Ahoy Arena alles aan doen om dit evenement tot een groot succes te maken.”

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws