Premier League in 2019 naar Ahoy en mogelijk ook Amsterdam PDC
PDC

Premier League in 2019 naar Ahoy en mogelijk ook Amsterdam

Premier League in 2019 naar Ahoy en mogelijk ook Amsterdam

Na twee succesvolle dagen op rij zal de Premier League ook volgend jaar weer Rotterdam aan doen. Dit heeft de PDC bevestigd en was te horen tijdens de uitzending van de tweede speelavond in Ahoy.

Naar verwachting zal het dan gaan om één avond zoals het dit jaar oorspronkelijk ook stond gepland al is de PDC ook duidelijk geworden dat de kaarten in Nederland wel heel makkelijk worden verkocht. Er gaan dan ook geruchten rond voor een tweede avond op een andere locatie waarbij Amsterdam als optie wordt genoemd.

Beide avonden in Rotterdam, die in oranje waren gehuld, waren in recordtijd uitverkocht en waren daarmee de best verkochte avonden van de Premier League-agenda.

Volgend jaar zal het vierde jaar worden dat Ahoy Rotterdam het podium zal zijn voor de Premier League. In 2016 was de eerste editie op Nederlandse bodem en vanaf dat moment is het onafgebroken op deze locatie voortgezet en dit zal in 2019 dus wederom het geval zijn.


Voor mobiele gebruikers klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws