Premier League Darts Spel: Met minimaal 300 euro aan prijzengeld PDC
PDC

Premier League Darts Spel: Met minimaal 300 euro aan prijzengeld

Premier League Darts Spel: Met minimaal 300 euro aan prijzengeld

De First Direct Arena in Leeds vormt donderdagavond de aftrap van een nieuw seizoen Premier League Darts. Zestien weken lang wordt er gestreden voor de prestigieuze titel en bijbehorende hoofdprijs van 200.000 Britse ponden. In totaal gaat het om tien topdarters die de strijd met elkaar aanbinden. Michael van Gerwen, Phil Taylor, wereldkampioen en titel verdediger Gary Anderson en de winnaar uit 2014 Hagenaar Raymond van Barneveld zijn vier van de grote namen.

Zweeler heeft opnieuw een Premier League Darts Spel. Dit jaar zijn de darters onderverdeeld in drie groepen en dient er uit elke groep één of twee darters gekozen te worden. Zo mag er één darter gekozen worden uit de A-groep die bestaat uit Van Gerwen en Anderson. De gekozen darters scoren punten per gewonnen leg in de groepsfase. Als Van Gerwen met 7-3 van Peter Wright wint, scoort Van Gerwen 7 punten en zijn opponent 3 punten voor het spel. Na de groepsfase scoren de darters punten per ronde die ze bereiken. Daarnaast moet voorspeld worden wie op donderdag 19 mei de finale van de Premier League wint.

Deelname kost 5 euro per team met een maximum van drie teams. Daartegenover staat een prijzenpot gevuld met minimaal 300 euro. Zo kan de winnaar rekenen op een bedrag van 75 euro en zijn er in totaal twaalf prijzen voor het algemeen klassement. Tot slot is er een subleagueklassement waarin subleagues tegen elkaar strijden. Zo kan men samen met vrienden, collega´s, familie et cetera kans maken op een extra prijs.

Meer Zweelerspellen:
Premier League Darts Pool: Elke 2 weken een nieuwe Pool
Super Jackpot voetbalpool: Min. 10.238 euro aan prijzen!
Voorjaarsklassiekersspel 2016: Min. 6.000 Euro aan prijzen!
Euro 2016 (Budget): Min. 5.000 euro aan prijzen (1e prijs is 2.500 Euro).

Klik hier om je onmiddellijk te registreren

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws