Q-school Order of Merit: V. Duijvenbode, Noppert en Raman op koers PDC
PDC

Q-school Order of Merit: V. Duijvenbode, Noppert en Raman op koers

Q-school Order of Merit: V. Duijvenbode, Noppert en Raman op koers

Tijdens de PDC European Q-School in Hildesheim winnen tot en met zondag de winnaars een tourkaart, in het Engelse Wigan pakken de finalisten een PDC tourkaart.

Via de Q-school order of merit ontvangen 15 beste spelers in Wigan een kaart en de beste 6 uit Hildersheim krijgen ook een tourkaart waarmee er via de order of merit nog eens 21 kaarten te vergeven zijn.

De European Order Of Merit wordt aangevoerd door Dirk van Duijvenbode, ook de Fries en kersverse winnaar van de Finder Darts Masters Danny Noppert ligt op koers met plek vier. Belg Brian Raman staat op drie na twee van de vier toernooien. De Duitser Robert Marijanovic staat op de tweede plek en op plek 5 en 6 vinden we momenteel Frantisek Humpula (Tsjechië) en Michele Turetta. (Italie)

Veertien Engelse spelers staan in de top 15 van de UK Q-school order of merit, op plaats 14 de 17-jarige Noord-Ier Nathan Rafferty. De ranglijst wordt aangevoerd door Nathan Aspinall, gevolgd door Callan Rydz.

Ryan Harrington en Arron Monk (zoons van..) liggen ook op koers voor een tourcard.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws