Van Barneveld niet gekwalificeerd voor de Dutch Darts Masters PDC
PDC

Van Barneveld niet gekwalificeerd voor de Dutch Darts Masters

Van Barneveld niet gekwalificeerd voor de Dutch Darts Masters

Met de overleden Eric Bristow , reisde Van Barneveld vrijdag af naar Barnsley om daar op vrijdagavond deel te nemen aan het UK kwalificatietoernooi voor de zesde European Tour, de Dutch Darts Masters in Zwolle. Voor Nederlandse dartfans die de Dutch Darts Masters zullen bezoeken, wordt het geen tijdens deze European Tour. De Hagenaar heeft zich niet kunnen kwalificeren voor het hoofdtoernooi.

Van Barneveld begon met een bye op het UK kwalificatietoernooi maar kon daarna zijn eerste wedstrijd niet winnen. Bij de laatste 72 werd de vijfvoudig wereldkampioen met 3-6 verslagen door voormalig Lakeside kampioen Stephen Bunting. Raymond van Barneveld zal niet voor de eerste keer een Euro Tour in Nederland missen. In 2013, 2014 en 2016 wist de Hagenaar de hoofdtoernooien in Nederland ook niet te halen.

Van Barneveld probeert zich via de UK kwalificatietoernooien te plaatsen voor de European Tour, aangezien de European kwalificatietoernooien op donderdag worden gespeeld en samenvallen met de Premier League Darts. De Nederlander hoeft echter nog niet naar huis terug te keren. Hij verschijnt dit weekend namelijk ook aan de oche op de Players Championship zeven en acht die respectievelijk zaterdag en zondag eveneens in Barnsley worden gespeeld.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws