Raymond van Barneveld is uit de top 10 gevallen PDC
PDC

Raymond van Barneveld is uit de top 10 gevallen

Raymond van Barneveld is uit de top 10 gevallen

Op de huidige Order of Merit staat Raymond van Barneveld elfde. Dit komt mede doordat Raymond van Barneveld sinds half april geen Pro Tour meer heeft kunnen gooien. Aan onze redactie liet de Hagenaar weten dat hij pas in september weer Pro Tour toernooien zal gooien, want dat dat door de World Series en vakantie tot die tijd niet mogelijk is.

Raymond is buiten de top 10 gevallen doordat Michael Smith afgelopen weekend op de European Darts Matchplay de halve finale haalde. Ook Jelle is gepasseerd door Bullyboy, maar Jelle staat met 2.500 pond meer dan zijn landgenoot nog net in de top 10. Het verschil tussen Raymond en nummer 12 Kim Huybrechts is momenteel bijna 29.000 pond.

Overigens kan Raymond van Barneveld binnenkort weer goede zaken doen op de Order of Merit. Op de komende TV-toernooien heeft hij immers weinig te verdedigen. Zo verloor hij twee jaar geleden bij de laatste 32 op de World Matchplay en de World Grand Prix .

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws