Raymond van Barneveld: “Ik speel momenteel elke week een finale” PDC
PDC

Raymond van Barneveld: “Ik speel momenteel elke week een finale”

Raymond van Barneveld: “Ik speel momenteel elke week een finale”

Vorig jaar speelde Raymond van Barneveld de finale van de Premier League tegen Michael van Gerwen. Barney wist deze finale te winnen en neemt dit jaar als titelverdediger deel maar kende grote problemen in de eerste helft van het seizoen. Degradatie werd enkele weken nog ter nauwe nood voorkomen maar op dit moment is de Nederlander goed op weg om zich alsnog te plaatsen voor de play-offs zodat hij mogelijk zijn titel kan verdedigen.

Hij staat 2 punten achter op de nummer vier, Phil Taylor. Vooruitblikkend op vanavond waarbij Van Barneveld tegen Dave Chisnall speelt zei de Nederlander het volgende tegenover de PDC.

"Ik speel op dit moment elke week een finale. Ik moet goede resultaten blijven boeken als ik in de top vier wil komen. Er is niks mis met mijn spel en het geloof komt terug. Ik vecht er elke week voor. Ik heb zeven punten gepakt in de laatste vijf weken, terwijl ik tegenover Phil Taylor, Gary Anderson en Michael van Gerwen stond. Er is dus geen reden waarom ik geen goed resultaat kan behalen tegen Dave. Hij speelt wel geweldig tot nu toe en zijn resultaten zijn ook goed. Maar hij is te verslaan, dat heb ik vorige week tegen Phil week laten zien. Ik moet hem onder druk gaan zetten en daar heb ik zin in," aldus Raymond van Barneveld.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws