Raymond van Barneveld in actie op de Hong Kong Darts Masters 2015 PDC
PDC

Raymond van Barneveld in actie op de Hong Kong Darts Masters 2015

Raymond van Barneveld in actie op de Hong Kong Darts Masters 2015

Na zijn avontuur 'Down Under' en in Nieuw-Zeeland is Raymond van Barneveld naar een ander continent afgereisd. De Hagenaar bevindt zich nu in Hong Kong voor de gelijknamige Hong Kong Darts Masters. Op vrijdag 4 september en zaterdag 5 september zal dit demotoernooi in het Aziatisch land gespeeld worden.

Het deelnemersveld telt acht spelers. Naast Barney zullen nog vier PDC toppers in actie komen op de Hong Kong Darts Masters 2015. Ook Phil Taylor, Stephen Bunting, Andy Hamilton en Wes Newton zijn van de partij. De Hong Kong Darts Masters kan natuurlijk niet compleet zijn zonder spelers uit eigen land. Het deelnemersveld wordt aangevuld met Hongkongers Royden Lam en Scott MacKenzie en ook de Amerikaan Isen Veljic is van de partij.

De loting voor de Hong Kong Darts Masters 2015 is reeds geschied. Raymond van Barneveld mag het opnemen tegen World Cup of Darts 2014 en 2015 deelnemer Scott Mackenzie. Phil Taylor en Wes Newton hebben elkaar geloot. Andy 'The Hammer' Hamilton komt tegenover de stoere en populaire Royden Lam te staan. Stephen Bunting treft de relatief onbekende Isen Veljic.

De Hong Kong Darts Masters 2015 is een voorproefje voor de PDC World Series of Darts. Vanaf het volgend jaar zal dit toernooi namelijk ook deel uitmaken van de World Series of Darts evenementen.

De kwartfinales op de Hong Kong Darts Masters 2015 worden gespeeld over best of 15 legs, de halve finales over best of 19 legs en de finale over best of 21 legs. De kwartfinales worden op 4 september gespeeld, de have finales en finale worden vervolgens op 5 september afgewerkt.

Speelschema kwartfinales
Stephen Bunting v Isen Veljic
Andy Hamilton v Royden Lam
Raymond Van Barneveld v Scott Mackenzie
Phil Taylor v Wes Newton

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws