Rob Cross: "Van Gerwen wil de halve finale nog weleens verliezen" PDC
PDC

Rob Cross: "Van Gerwen wil de halve finale nog weleens verliezen"

Rob Cross: "Van Gerwen wil de halve finale nog weleens verliezen"

Rob Cross is blij met Michael van Gerwen als tegenstander in de halve finale. Voltage weet als geen ander hoe hij de nummer 1 van de wereld kan verslaan in de halve eindstrijd. Op het afgelopen PDC WK was het namelijk Rob Cross die Van Gerwen in de halve finale versloeg met 6-5 waarna hij in de finale zijn wereldtitel wist te pakken tegen Phil Taylor.

"Ik maak mij geen zorgen dat ik in de laatste paar wedstrijden veel gelijkspellen heb behaald. Donderdag zullen we blijven gooien tot er een winnaar voer blijft. Ook ben ik blij met de loting dat ik Van Gerwen in de halve finale tref. Statistieken wijzen uit dat hij de finale bijna altijd wint, maar de halve finale wil hij nog weleens verliezen."

Wanneer we de onderlingen resultaten bekijken van Michael van Gerwen en Rob Cross bekijken dan ziet het er toch somber uit voor de Engelsman. Tweemaal ging de winst met 7-2 naar de Nederlander.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws