Rusty Jake Rodriguez is JDC wereldkampioen, Roelofs runner-up PDC
PDC

Rusty Jake Rodriguez is JDC wereldkampioen, Roelofs runner-up

Rusty Jake Rodriguez is JDC wereldkampioen, Roelofs runner-up

Op 3 december wist Owen Roelofs zich te plaatsen voor het grote podium in Ally Pally voor het WDS Associates Junior World Darts Championship. Roelofs was met 5-4 de beste tijdens het duel met Daan Bastiaansen die de boot naar Engeland net miste. Zaterdag 16 december was het zo ver voor de man uit het Gelderse Ochten. De finale is gehouden op het WK podium in het Alexandra Palace te London.

Tegenstander van de Nederlander was de Oostenrijker Rusty Jake Rodriguez, het talent uit Wenen kwam meteen 2-0 achter in het duel met Roelofs. De Oostenrijker wist 2-1 te maken en zelfs de 2-0 achterstand om te buigen naar een 2-3 voorsprong. Rodriguez wist nog een 171-score te gooien maar kwam te laat waardoor de Nederlander weer 3-3 maakte. De Oostenrijker komt wederom 3-4 voor waarna Roelofs de stand weer op 4-4 brengt. In Ally Pally zal de negende leg beslissen wie Junior World Darts Champion zal worden.

Helaas voor Roelofs weet Rusty Jake Rodriguez de beslissende leg te pakken en het kampioenschap met 4-5 te winnen. Owen Roelofs is tweede van de wereld geworden een prestatie en ervaring om trots op te zijn.

Rusty Jake Rodriguez is JDC wereldkampioen, Roelofs runner-up
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws