Samenvattingen Perth Darts Masters helaas toch niet te zien op RTL7 PDC
PDC

Samenvattingen Perth Darts Masters helaas toch niet te zien op RTL7

Samenvattingen Perth Darts Masters helaas toch niet te zien op RTL7

Gelet op het eerder opgestelde programma overzicht van RTL7, was het de bedoeling en de planning dat de dartszender samenvattingen van de komende Perth Darts Masters zou laten zien. Helaas zullen er toch geen samenvattingen te zien zijn. Het toernooi zal ook niet via de RTL7 livestream te zien zijn. De organisatie heeft geen registratie beschikbaar gesteld, waardoor RTL geen beelden aangeleverd kan krijgen. Het is daardoor niet mogelijk een uitzending te maken. Dit meldt de zender.

In plaats van de Perth Darts Masters zendt RTL 7 de films The Running Man, Maximum Risk en Bulletproof Monk uit. De volgende ronde van de World Series of Darts wordt wel uitgezonden op RTL 7. De Sydney Darts Masters is te zien van28 tot en met 30 augustus. De uitzending van donderdag 28 augustus begint om 22:35. Vrijdag vangt het programma aan om 22:00, en de finale is op zaterdag te zien vanaf 21:45.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws