Scenario's van laatste poules met o.a. Barney, Noppert & van den Bergh PDC
PDC

Scenario's van laatste poules met o.a. Barney, Noppert & van den Bergh

Scenario's van laatste poules met o.a. Barney, Noppert & van den Bergh

Vanavond staan de laatste poulewedstrijden van de laatste vier poules op het programma. Onder andere Raymond van Barneveld, Danny Noppert en Dimitri van den Bergh komen in actie en zijn nog in de race voor een plek bij de laatste 16. Wij hebben wederom per poule de verschillende opties op een rijtje gezet voor jullie.

Poule B, waar onder andere Dimitri van den Bergh in zit, ligt nog volledig open. De winnaar van de partij tussen Robert Thornton en Gerwyn Price is sowieso door. Als Thornton wint is hij groepshoofd en is Dimitri door als hij wint van Scott Waites.
Als Price 5-4 wint, moet Dimitri 5-2 winnen om zeker door te gaan; bij een 5-4 overwinning voor Price en een 5-3 overwinning van Dimitri komt er een 9-dart shoot-out tussen Thornton en Dimitri. Als Price 5-3 wint, moet Dimitri 5-3 winnen om zeker door te gaan; bij een 5-3 overwinning van Price en een 5-4 overwinning van Dimitri komt er een 9-dart shoot-out tussen Thornton en Dimitri. Als Price maximaal twee legs verliest, is Dimitri door als hij wint van Waites.
Ook Scott Waites heeft nog een theoretische kans. Hij zal dan zelf moeten winnen van Dimitri en Thornton moet dan winnen van Price. Als Waites 5-0 wint en Price 5-2 verliest is Waites door; bij 5-0 voor Waites en 5-3 voor Thornton komt er een 9-dart shoot-out tussen Waites en Price. Als Waites 5-1 wint en Price 5-1 verliest is Waites door; bij 5-1 voor Waites en 5-2 voor Thornton komt er een 9-dart shoot-out tussen Waites en Price. Als Waites 5-2 wint en Price 5-0 verliest is Waites door; bij 5-2 voor Waites en 5-1 voor Thornton komt er een 9-dart shoot-out tussen Waites en Price.

In poule C is Peter Wright door en vrijwel zeker groepshoofd, terwijl Ted Evetts eruit ligt. Simon Whitlock en Jeff Smith maken onderling uit wie er doorgaat. Wright kan enkel tweede worden in de poule als hijzelf 5-0 verliest, Whitlock 5-0 wint en de Australiër de 9-dart shoot-out wint.

In poule F, waar Raymond van Barneveld en Danny Noppert in actie komen, zijn er ook meerdere opties mogelijk. Raymond heeft de beste papieren om door te gaan. Als Raymond minimaal twee legs pakt tegen Mensur Suljovic is de Hagenaar door. Als Raymond 5-1 verliest is hij door als Noppert twee legs afstaat tegen Nathan Aspinall; als Raymond 5-1 verliest en Noppert 5-1 wint, komt er een 9-dart shoot-out tussen Raymond en Danny voor de tweede plek. Als Raymond 5-0 verliest is hij door als Noppert drie legs afstaat tegen Aspinall; als Raymond 5-0 verliest, en Noppert 5-2 wint, komt er een 9-dart shoot-out tussen Raymond en Danny voor de tweede plek.
Als Danny Noppert en Raymond van Barneveld beiden winnen, zijn ze allebei door.
Als Danny 5-0 wint en Suljovic drie legs verliest zijn Danny en Raymond door; als Danny 5-0 wint en Suljovic wint 5-2 komt er een 9-dart shoot-out tussen Raymond en Danny voor de eerste plaats; als Danny 5-0 wint en Suljovic wint 5-1 ligt Raymond eruit. Als Danny 5-1 wint en Suljovic wint 5-2 komt er een 9-dart shoot-out tussen Danny en Suljovic om te bepalen wie er als tweede doorgaat; als Danny 5-1 wint en Suljovic wint 5-3 of 5-4, zijn Raymond en Danny door; als Danny 5-1 wint en Suljovic wint 5-1 of 5-0 zijn Raymond en Suljovic door. Als Danny 5-2 wint en Suljovic wint 5-3 komt er een 9-dart shoot-out tussen Danny en Suljovic om te bepalen wie er als tweede doorgaat; als Danny 5-2 wint en Suljovic wint 5-4 is Danny door; als Danny 5-2 wint en Suljovic wint 5-2 of ruimer zijn Raymond en Suljovic door.
Ook Nathan Aspinall maakt nog een kleine kans. Als hij 5-2 wint of beter wint en van Barneveld wint 5-1 of beter dan gaat Aspinall als nummer twee door. Als zowel Aspinall als van Barneveld 5-2 wint, moeten Aspinall en Suljovic via een 9-dart shoot-out bepalen wie er als tweede doorgaat. Als Suljovic wint is het einde verhaal voor Aspinall.

In poule G is James Wade door en ligt Dave Chisnall eruit. Jamie Hughes en James Wilson maken onderling uit wie er doorgaat. Als Wade wint is hij groepshoofd. Als Wade 5-4 verliest en Hughes wint 5-4 of Wilson wint 5-3, komt er een 9-dart shoot-out tussen Wade en de winnaar van de andere partij voor de groepswinst. Als Wade 5-3 verliest en Wilson wint 5-4, komt er een 9-dart shoot-out tussen Wade en Wilson voor de groepswinst. In alle andere gevallen is Wade tweede en de winnaar van de partij tussen Hughes en Wilson groepswinnaar.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws