Schema 3e ronde Gibraltar Darts Trophy met o.a. Wade - Van der Voort PDC
PDC

Schema 3e ronde Gibraltar Darts Trophy met o.a. Wade - Van der Voort

Schema 3e ronde Gibraltar Darts Trophy met o.a. Wade - Van der Voort

De Gibraltar Darts Trophy 2015 wordt zondagmiddag vervolgd met de derde ronde. Zestien spelers keren terug aan de oche. Onder andere drie Nederlanders en een Belg hebben een plek opgeëist in de achtste finale. Michael van Gerwen, Vincent van der Voort, Jelle Klaasen en Kim Huybrechts zijn nog in de race.

De eerste 'oranje' speler die zondag in actie komt is Vincent van der Voort. De man uit Purmerend treft titelverdediger James Wade. Daarna verschijnt Kim Huybrechts aan de oche voor zijn duel tegen Wayne 'The Wanderer' Jones. Na de partij tussen Huybrechts en Jones komen Nederlanders in actie in de twee opeenvolgende partijen.

Allereerst zal Michael van Gerwen de strijd aangaan met Brian Woods. Vervolgens speelt Jelle Klaasen zijn derde ronde partij tegen Nathan Derry die een 9-darter gooide op de eerste Players Championship van het jaar. Regerend wereldkampioen Gary Anderson en meervoudig finalist Terry Jenkins zullen de middag openen.

Speelschema derde ronde
Zondag 22 maart (13:00-17:00)
Gary Anderson v Terry Jenkins
Mervyn King v Justin Pipe
James Wade v Vincent van der Voort
Wayne Jones v Kim Huybrechts
Michael van Gerwen v Brian Woods
Jelle Klaasen v Nathan Derry
Gerwyn Price v Simon Whitlock
Jamie Lewis v Andy Smith

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws