Sprinkler-technicus dolblij met loting tegen Taylor in Auckland PDC
PDC

Sprinkler-technicus dolblij met loting tegen Taylor in Auckland

Sprinkler-technicus dolblij met loting tegen Taylor in Auckland

Darren Herewini is dolblij met de loting van de Auckland Darts Masters. De 25-jarige Nieuw-Zeelander mag namelijk aanleggen tegen Phil Taylor en dat is precies wat hij had gehoopt. De man die in het dagelijks leven sprinkler-technicus is mag zijn opwachting maken op het grote podium tegen de 16-voudig wereldkampioen.

"Ik hoopte al dat ik hem zou treffen, ik kan niet wachten. Het is alleen maar een stimulans voor mijn darts-carrière en ik hoop wat plezier te kunnen beleven tijdens ons duel," aldus Herewini.

Phil Taylor is echter op zijn hoede en waakt voor onderschatting van zijn tegenstander, die als 15e is geplaatst van de 16 deelnemers. "Ik doe gewoon mijn uiterste best, want ik weet niet hoe hij is. Ik behandel hem niet anders dan wanneer ik tegen Michael van Gerwen of Gary Anderson zou spelen. Je moet serieus blijven spelen want hij heeft zich wel gekwalificeerd."

Sprinkler-technicus dolblij met loting tegen Taylor in Auckland

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws