Statement Michael van Gerwen na beschuldigingen poging vreemdgaan PDC
PDC

Statement Michael van Gerwen na beschuldigingen poging vreemdgaan

Statement Michael van Gerwen na beschuldigingen poging vreemdgaan

De Engelse krant kwam zondag als eerste naar buiten met het bericht dat Michael van Gerwen in een hotel afgesproken zou hebben met de 24-jarige Engelse Stacy Owen. Mike zou Stacey ongeveer een maand geleden voor het eerst gezien hebben in Bradford. De twee zouden seksuele getinte sms'jes uitgewisseld hebben en uiteindelijk afgesproken hebben in een hotel. Aangekomen in het hotel zou de Engelse schone besloten hebben niet met de Brabander een kamer te delen maar naar de Engelse pers te stappen.

In The Sun laat Stacey Owen zich hard uit over de nummer één van de wereld "Iedereen moet weten wat voor een man hij is: een vuile rat."

Het Engelse advocaten kantoor Holborn Adams kwam eerder deze avond met en officiële verklaring van Michael Van Gerwen: "Ik heb berichten uitgewisseld met Stacey Owen en haar ontmoet terwijl ik in Engeland was voor de Premier League. Mevrouw Owen was vanaf het begin op de hoogte dat ik getrouwd ben, maar toch had ik hierin niet verzeild moeten raken. Maar ik wil duidelijk maken dat er nooit een fysieke relatie is geweest tussen mij en mevrouw Owen. Mijn familie en mijn vrouw Daphne komen op de eerste plaats. Ik heb mijn onvoorwaardelijke verontschuldigingen aangeboden aan mijn vrouw Daphne en mijn familie. Ik hoop dat mensen mij nu de gelegenheid zullen geven om verder te gaan en mensen zich zullen focussen op mijn prestaties aan de oche".

Hieronde de officiële Engelse verklaring die van Gerwen via twitter verspreidde.

Statement Michael van Gerwen na beschuldigingen poging vreemdgaan
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws