Sydney Darts Masters L8: Taylor en Chisnall opnieuw tegen elkaar PDC
PDC

Sydney Darts Masters L8: Taylor en Chisnall opnieuw tegen elkaar

Sydney Darts Masters L8: Taylor en Chisnall opnieuw tegen elkaar

De eerste ronde van de Sydney Darts Masters, een ronde waarin de Nederlanders verrassend uitgeschakeld werden, is achter de rug. Van de geplaatste spelers hebben Raymond van Barneveld en runner-up van de Sydney Darts Masters 2013, Michael van Gerwen, zich niet bij de laatste acht kunnen voegen.

Barney en Mighty Mike werden in de eerste ronde onverwachts uit het toernooi gegooid door respectievelijk Kyle Anderson en Warren Parry die voor de eerste keer de laatste 16 zijn doorgekomen op de World Series of Darts. Het toernooi wordt ook voortgezet met Phil Taylor, Simon Whitlock, Peter Wright, James Wade, Dave Chisnall en Stephen Bunting.

Phil Taylor en Dave Chisnall komen voor de derde keer op rij tegenover elkaar te staan op de World Series of Darts. Op de Singapore Darts Masters trof het duo elkaar in de erste ronde waar Chisnall "verrassend" van de titelfavoriet won. Op de Perth Darts Masters revancheerde de latere winnaar Phil Taylor zich door zijn landgenoot in de halve finale te verslaan. In de kwartfinales van de Sydney Darts Masters krijgen we ook een kraker tussen Peter Wright en debutant Stephen Bunting. Simon Whitlock en Kyle Anderson zullen in een Australisch onderonsje uitvechten wie zich één van de halve finalisten mag noemen. Voormalig kampioen van Nieuw-Zeeland Warren Parry mag aan de bak tegen James Wade.

Er zullen samenvattingen van dit toernooi op RTL7 uitgezonden worden. Vanavond wordt er van 22:35 uur – 00:00 uur een samenvatting van de eerste ronde uitgezonden. Op vrijdag 29 augustus kunnen dartliefhebbers van 22:00 uur – 00:00 uur een samenvatting van de kwartfinales bekijken. De dartszender zal vervolgens op de laatste dag van het toernooi samenvattingen laten zien van de halve finales en finale en wel van 21:45 uur – 00:00 uur. Abonnees van LIVEPDC.tv kunnen het toernooi in zijn geheel volgen via deze livestream.

Speelschema kwartfinales (12:00 Nederlandse tijd)
Best of 15 legs
Peter Wright v Stephen Bunting
Warren Parry v James Wade
Phil Taylor v Dave Chisnall
Simon Whitlock v Kyle Anderson

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws