Van Barneveld opgeklommen naar 13e plek op PDC Order of Merit PDC
PDC

Van Barneveld opgeklommen naar 13e plek op PDC Order of Merit

Van Barneveld opgeklommen naar 13e plek op PDC Order of Merit

Dankzij de halve finale plek die Raymond van Barneveld wist te bereiken op de European Championship, is de Nederlander opgeklommen van de 16e positie naar de 13e positie op de PDC Order of Merit. Michael van Gerwen heeft zijn koppositie versterkt door zijn winst en de vroege uitschakeling van Phil Taylor. Mighty Mike telt 933.100 pond aan prijzengeld gevolgd door The Power met 752.850 pond. Op plek 3 staat Adrian Lewis met 359.400 pond.

De hoogste positieverschuiving heeft plaatsgevonden tussen James Wade en Simon Whitlock. The Machine is de Australiër voorbij gegaan en bezet nu de5e plek. The Wizard of Oz heeft zijn 5e plek geruild met James Wade voor een huidige plek nummer 6 op de Order of Merit.

Jelle Klaasen behoort weer tot de top 32 van de wereld. Voorafgaand aan de European Championship stond hij op de 34e positie maar zijn kwartfinaleplek heeft erin geresulteerd dat hij nu op nummer 32 staat. Ook Vincent van der voort is twee plekken gestegen. Hij is van de 25e plek geklommen naar de 23e plek. Christian Kist is van nummer 58 van de wereld naar nummer 53 van de wereld gestegen. Benito van de Pas maakt een nog grotere sprong, namelijk van nummer 64 naar nummer 55.

Kim Huybrechts is onveranderd op de 15e plek blijven staan. Ronny Huybrechts is één plek gestegen. Hij is van de 38e positie naar de 37e positie gegaan.

Voor de volledige actuele PDC Order of Merit klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws