Verklaring van manager van Cadby waarom hij niet naar Q-School gaat PDC
PDC

Verklaring van manager van Cadby waarom hij niet naar Q-School gaat

Verklaring van manager van Cadby waarom hij niet naar Q-School gaat

In de dartswereld zijn er de nodige reacties gekomen over het ontbreken van Corey Cadby op de deelnemerslijst van Q-School. Hierop besloot de Sportsman Management Company met een verklaring te komen om dit toe te lichten.

De verklaring luidt als volgt: ''Corey is nog maar 21 en heeft een jong gezin. In de afgelopen vier maanden heeft darten zijn leven enorm veranderd. Weinig mensen kenden hem voor augustus dus zijn leven is in een ware wervelwind terecht gekomen. Ik (Mac) heb zeer uitgebreid met Corey gesproken over zijn toekomst en ik wil natuurlijk het beste voor hem. Corey en zijn gezin besloten om op het DPA circuit (Australische PDC-tour, red.) te blijven voor een jaar. Corey, Breana en de kinderen gaan proberen een leven op te bouwen in Engeland. Corey zal later dit jaar enkele Development Tours spelen en zoeken naar accommodatie op huurbasis.''

Mac Elkin verklaarde ook waarom Durrant ontbrak, maar dat was al hier te vinden.

Bron: The Sportsman Management Company Ltd

Foto: Matchroom Sport

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws