Vincent van der Voort: "Als je niet op het WK staat hoor je er niet bij" PDC
PDC

Vincent van der Voort: "Als je niet op het WK staat hoor je er niet bij"

Vincent van der Voort: "Als je niet op het WK staat hoor je er niet bij"

Vincent van der Voort komt later deze maand in actie tegen Dave Chisnall in de eerste ronde van het PDC WK. De Nederlander heeft hard gewerkt aan het herstel van zijn rugklachten en ziet de openingswedstrijd met zelfvertrouwen tegemoet. Alle tijd en energie die er in zijn rug is gestoken heeft een verbetering opgeleverd.

"Vorig jaar heb ik heel veel last van mijn rug gehad. Toen hebben we gezegd we gaan het nog een jaar proberen en dan moet er verbetering in zitten en dat is gelukkig gebeurt. Anders had ik het WK gewoon niet gespeeld," aldus Van der Voort.

De man uit Purmerend vervolgt: "Ik speel mijn eerste wedstrijd tegen Dave Chisnall en dat is voor mij zeker niet onmogelijk. Als ik speel wat ik nu aan het trainingsbord laat zien, en dan mag het zelfs nog iets minder zijn, dan denk ik dat ik een goede kans maak. Het ligt natuurlijk aan de vorm van de dag maar hij zal ook niet blij zijn met de loting."

Eén ding is duidelijk voor de Nederlander. Je moet op het PDC WK staan want anders hoor je er gewoon niet bij.

Het hele interview bekijk je hieronder.

Doe jij al mee met de gratis PDC WK 2018 Dartpoule? Je maakt kans dan op een ticket naar de Premier League Ahoy of één van de andere leuke prijzen. Voor deelname klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws